Sözümüz

22-10-2021 11:23
Sözümüz

Biz Yaşam Foods olarak farkındalıklarımıza ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Bu yüzdendir ki vegan gıdanın dünyamız, toplumumuz ve dünya toplumu için ne kadar önem taşıdığının farkındayız. Siz vegan olan, olmayan herkesin veya her kesimin bu gıdaya ulaşabilmesi şefkatli, erdemli ve sağlıklı bir hayatla var olmasını önemsiyor ve üretiklerimizi değerli hissediyoruz. Bizim bir amacımız var ve bizi pozitif kılan şey de tam olarak bu. Yaptığımız işe inanıyor ve bizi aşan bir anlamı olduğunun da farkındayız. 

 

Vegan bir üretici olarak salt bugün değil her gün işlenen suçlara yönelik sözümüz var ve esas varoluşumuz da bu sözün pratikte vücut bulmuş hali. İnsan harici hayvanlara yapılan zulüm karşısında vegan olmaktan başka seçenek bulunmamaktadır. Özgürlük tanımımızı hayvan harici insanlar için genişletme gayemiz varsa dahi öncelikle  gezegenimizi paylaştığımız diğer varlıkların yaşam haklarına saygı duymakla işe başlamalıyız. Sömürünün nüfuz ettiği her birey için en elzem şey veganlıktır. Şefkat, empati, yardımlaşma, yakınlaşma, bağışlanma/bağışlama..bu kelimeler ki içinde bulunduğumuz günlerin temelde anlamıysa;  zarar vermeden, şiddete başvurmadan, öldürmeden iç huzurumuzu bulabilir, tüm canlıları anlayabiliriz. 

Sözümüz; Tür içi ve türler arası tahakküme ve sömürüye karşı ilkesel bir duruşla sizleri selamlıyoruz. Barış dolu güzel bir dünya özlemiyle...

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.